Zoeken

Op 12 december vindt de startconferentie @Patientconnect plaats. Tijdens de conferentie wordt de visie @Patientconnect: ‘hoe informatiebeleid in de ggz zich concentreert op waarde voor de patiënt’ aangeboden aan de secretaris generaal van het ministerie van VWS én er wordt een inkijk gegeven in hoe de 50 miljoen euro van het ministerie van VWS voor 2018-2019 middels een subsidieprogramma wordt ingezet voor de versterking van eHealth en informatievoorziening in de ggz.

Als routekaart naar de toekomst heeft GGZ Nederland een visie opgesteld die wordt overhandigd aan Erik Gerritsen, secretaris generaal van VWS. Deze visie is de opmaat naar het eerder aangekondigde subsidieprogramma (“VIPP voor de ggz”) waarvoor VWS voor 2018 en 2019 in totaal 50 miljoen euro ter beschikking stelt. Doel van het subsidieprogramma is de versterking van eHealth en de informatievoorziening in de ggz.

Tijdens de conferentie geeft Veronique Esman, directeur GGZ Nederland, een doorkijkje naar de invulling van het subsidieprogramma. Daarnaast zullen onder meer Jeroen Muller, Lex de Grunt en Jasper Wagteveld (ervaringsdeskundige) ieder vanuit een ander perspectief hun visie geven op het belang van een goed geoliede informatievoorziening in de ggz. De bijeenkomst vindt plaats van 16.00-18.00 (inloop vanaf 15.30 uur), in New Babylon Den Haag. We sluiten af met een gezellige borrel. Meldt u vooral aan via Ina Wallenburg iwallenburg@ggznederland.nl.

Na aanmelding ontvangt u het definitieve programma.