Zoeken

Medewerker HRM-afdeling met een vraag over de cao?

Werkt u bij een HRM‑afdeling van een van onze leden? Dan kunt u de Werkgeversservice benaderen voor ondersteuning en advies over de cao ggz en daaraan gerelateerde onderwerpen. U kunt contact met ons opnemen via: werkgeversservice @ggznederland.nl. Wij streven er naar uw vraag binnen 3 werkdagen te beantwoorden. Op verzoek is telefonisch contact mogelijk.

De Werkgeversservice beantwoordde in 2018 in totaal 1.696 vragen van leden van de Nederlandse ggz.

Werknemer met een vraag over de cao?

Als werknemer kunt u in eerste instantie met uw vraag terecht bij de HRM‑afdeling van uw eigen ggz-instelling. Ook kunt u, als uw lid bent, contact opnemen met uw werknemersorganisatie. 

Zie het overzicht van adressen van de partijen bij het cao overleg

CAO Kennisnet

Cao Kennisnet is een website met achtergrondinformatie over de CAO GGZ en daaraan gerelateerde onderwerpen. Het Cao Kennisnet is alleen toegankelijk voor HRM‑afdelingen van lidinstellingen en geregistreerde volgers van de Nederlandse ggz.

Cursussen

Voor een kennismaking en verdieping van de kennis over de cao ggz heeft de Werkgeversservice een aantal cursussen ontwikkeld. In de cursussen wordt intensief met cao‑vraagstukken gewerkt en is er ook tijd om ervaringen met HRM‑ers uit andere instellingen uit te wisselen. Log in bij Cao Kennisnet om meer informatie vinden.